26.8.11

Hem Hem

nowpalying: Real in Rio

Hem ya sebenernya agak terlambat untuk menulis kabar gembira ini disini.

Akhirnya setelah lama naik turun dan hampir patah arang dan yeah saya lulus sodara-sodara. Dengan pembimbing dua orang dan penguji dua orang didalem kelas bikin kelas ber-ac masih terasa panas dan gerah.

Belom sempet "party-after-sidang" -ciaelah- sama temen temen juga nih.
masih sibuk revisi. uhuk.



Orang tua kamu tahu kamu sidang hari ini?
Tahu bu..
Apa yang mereka harapkan sama kamu hari ini?
Mereka ngarepin yang terbaik dari saya bu.
Apa itu?
Saya lulus hari ini.
Yaudah, kayanya kamu memang harus telpon orangtua kamu, bilang maaf kalo kamu suka mengecewakan, tapi hari ini kamu membawa kabar baik buat mereka, selamat lia kamu lulus....
*haru biru lempar ohp lempar meja guling-gulingan*
Ya seperti itulah sedikit penggal kisah gua. Sekarang udah lulus tinggal cari kerja.Udah enggak sekolah lagi. Tapi menurut gua, nikmatin deh kalian-kalian wahai yang masih sekolah, karena setelah lulus kalian akan berasa makin tua. Men, lulus kuliah bukan akhir semuanya, tapi ini baru awal kehidupan yang asli dimulai hahahaha.

Terimakasih semuanya..
XX

4.8.11

TORN

I thought, I saw a man brought to life
He was warm, he came around and he was dignified
He showed me what it was to cry

Well, you couldn't be that man I adored
You don't seem to know
Seem to care what your heart is for
But I don't know him anymore

There's nothing where he used to lie
The conversation has run dry
That's what's going on
Nothing's fine, I'm torn

I'm all out of faith
This is how I feel
I'm cold and I am shamed
Lying naked on the floor

Illusion never changed
Into something real
I'm wide awake and I can see
The perfect sky is torn
You're a little late, I'm already torn

So I guess the fortune teller's right
Should have seen just what was there
And not some holy light

It crawled beneath my veins
And now I don't care, I had no luck
I don't miss it all that much
There's just so many things
That I can touch, I'm torn

I'm all out of faith
This is how I feel
I'm cold and I am shamed
Lying naked on the floor

Illusion never changed
Into something real
I'm wide awake and I can see
The perfect sky is torn
You're a little late, I'm already torn, torn

There's nothing where he used to lie
My inspiration has run dry
That's what's going on
Nothing's right, I'm torn

I'm all out of faith
This is how I feel
I'm cold and I am shamed
Lying naked on this floor

Illusion never changed
Into something real
I'm wide awake and I can see
The perfect sky is torn

I'm all out of faith
This is how I feel
I'm cold and I'm ashamed
Bound and broken on the floor
You're a little late, I'm already torn, torn

Natalie Imbruglia